Рибна консерва

Продукти:

2 кг изчистена риба от главата и перките,
200 г оцет
200 г доматена консерва
1 ч.ч. вода
2 ч.л. сол, черен пипер,дафинов лист,
грах от консерва
кисели краставички

Всички продукти се слагат в тенджера под налягане без граха и киселите краставички. Варим 45 мин.от моментана завиране. Изваждаме рибата и я почистваме от костите. Нареждаме в бурканчета: ред риба, ред кисели краставички и ред грах и така, докато се напълни бурканчето. Запечатваме и стерилизираме 1 час.

Рецептата участва в конкурса "Рецепти за есенни вкусотии".

Вижте още:
Парен паламуд

реклама

Коментари 0 коментара Добави коментар




Блогосфера на Златната възраст

Реклама


Търсене
 ключова дума
пълно съвпадение
някоя от думите
всички думи
Абонамент


Реклама
СУДОКУ

Инструкции

Препоръчваме: Az-jenata.bg - списание за модерната жена Аз детето - детският портал

gemius